Activiteit

Stakeholdersmeeting Maak je Eigen Werk grubbehoeve

dinsdag 30 juni 2020 , 9:30 - 11:00 uur

Beste stadmakers,

We nodigen je namens Maak je Eigen werk GrubbenHoeve (Elisabeth Werter, Doede Simondes, Madelon Timmers en Maartje Bos ) van harte uit voor de online stakeholders meeting over de pilot "Maak je Eigen Werk" op:

Datum: 30 juni van 09:30 tot 11:00 uur Aanmeldingsformulier: https://forms.gle/vohHc8iudLKFbggQ8. Na aanmelding ontvang je de zoom link.  
Meer info: zie bijlage voor de flyer aan geïnteresseerde deelnemers

Mocht je betrokken zijn bij ondernemende buurtinitiatieven en/of het thema 'ondernemen vanuit de bijstand' dan ben je van harte welkom.

Met veel enthousiasme gaan ondernemers uit de wijk in september 2020 samen met Stichting Grubbehoeve de pilot draaien van het allereerste pilot “Maak je eigen werk”. Dit is het resultaat van een Challenge “Ondernemend Participeren” die in 2019 georganiseerd werd door de Hogeschool van Amsterdam en de afdeling Werk, Participatie en Inkomen (WPI) van de gemeente Amsterdam.

Deze pilot ondersteunt mensen stapsgewijs door te groeien naar vrijwilligerswerk, kleinschalig of volledig ondernemerschap, of een baan. We
werken aan het vergroten van eigenaarschap in en met het sociale netwerk, het inzetten van sociaal, cultureel en natuurlijk kapitaal en het aanleren van denken in overvloed. Dit zodat mensen met enthousiasme werk doen waar ze echt blij van worden.

Stichting Grubbehoeve vindt het belangrijk voor het duurzaam op kunnen zetten van dit programma dat we een langdurige samenwerking met stakeholders aangaan.
Onze ambitie is, na het draaien van de pilot, dit om te bouwen naar een duurzaam en meerjarig programma. We bouwen graag met jullie samen aan dit programma en willen dan ook aan je vragen om mee te denken en je bijdrage te leveren hoe we dit tot een duurzaam initiatief kunnen maken.

Tijdens de meeting zal de HvA je ook meenemen in de belangrijkste bevindingen uit het onderzoek Ondernemend Participeren vanuit de wijk.
We hopen voor iedereen die zich aangesproken voelt een WIN-WIN-WIN situatie te creëren voor deelnemers, organisaties en voor de buurt.

Locatie
Online, aanmelden: https://forms.gle/MbDGMT18anPtQ8SF6
Kosten
Gratis
Illustration
 
Documenten
Deel dit: