Organisatie

Urban Connectors

Onderneming, Netwerkorganisatie, Informele groep

Urban Connectors is een collectief van mensen die in een stad willen leven die voor iedereen werkt. We zijn kritische doeners, creatieve denkers, actie-onderzoekers en ondernemende strategen. Wil jij samenwerken aan een sociaal rechtvaardige en duurzame toekomst?


WAAROM
Onze steden staan onder toenemende druk door de impact van groei. We staan voor de opgave om de sociale en natuurlijke balans terug te brengen in onze voedselvoorziening, manieren van wonen en in onze lokale economie. Elke actie start bij mensen. Wij geloven dat sociaal rechtvaardige en duurzame steden op plekken ontstaan waar mensen lokaal met elkaar in contact zijn, eerlijk handelen en open van elkaar leren.


WAT WE DOEN
We werken samen met veranderaars en besluitvormers om sociaal rechtvaardige, duurzame en veerkrachtige steden te bouwen. We stellen scherpe vragen, faciliteren participatieve processen, ontwikkelen maatgerichte tools en stellen community-organisatoren in staat om collectief te leren en te doen.


HOE WE HET DOEN
- We ondersteunen mensen in het uitbouwen van autonomie, invloed en zelf-organisatie.
- We plakken geen pleisters. We dagen jou en onszelf uit om op zoek te gaan naar de kern van de uitdaging.
- Een probleemoplossing is een gezamenlijk maakproces. We betrekken mensen vanuit verschillende wereldbeelden, drijfveren en talenten.
- We creëren ruimte voor collectief leren en stellen mensen en organisaties in staat om voort te bouwen op elkaars inzichten en middelen.
- Mensen staan centraal.


Neem bij vragen gerust contact met ons op

Deel dit:
Contactpersonen van Urban Connectors